Kreationsbyrån lanserar idag Shopic eCommerce – en helt ny typ av e-handelsplattform, framtagen för att på ett enkelt sätt kunna skräddarsys efter de olika krav e-handlare har. E-handelssystemet är en unik sammansättning av ett kraftfullt innehållshanteringssystem (CMS) och en modern e-handelslösning. Resultatet är ett användarvänligt och kraftfullt system.

– Shopic eCommerce är en komplett e-handelslösning för dig som vill skapa en skalbar och dynamisk e-handelsplats som anpassats för dina affärer

I takt med att e-handelskurvan ökar blir det allt viktigare att särskilja sig som e-handlare och kunna erbjuda nya upplevelser och funktioner mot sina kunder. Tyvärr är många e-handelssystem idag inte tillräckligt flexibla för att lösa detta på ett smidigt och lönsamt sätt. Shopic är designat för att vara ett lättanvänt, flexibelt och kostnadseffektivt system som adresserar dessa svårigheter.

Vi har under våra år som webbyrå upptäckt att e-handlare har väldigt olika behov för sin e-handel. Beroende på bransch ser design, känsla och funktionalitet väldigt olika ut. Dessutom vill många kunder hyra sin lösning men vill känna tryggheten att de kan ta över vidareutvecklingen i framtiden – utan att byta system.

– Shopic eCommerce är ett perfekt val för de med lite högre krav på sin e-handel då systemets modulära uppbyggnad gör det enkelt att skräddarsy och förändra efter specifika önskemål.

Redan innan lansering har intresset varit stort och resulterat i att flertal e-butiker redan idag använder Shopic. En av de som började använda lösningen tidigt var Marc Palmefjord med Hemfoder.se, så här säger han om Shopic eCommerce:

– Ett snyggt, enkelt och snabbrörligt system som på kort tid har hjälpt oss särskilja oss från våra konkurrenter.

 

Skräddarsydd

Shopic gör det lätt att skapa en annorlunda e-handelsupplevelse. Det finns få begränsningar, och nästintill oändliga möjligheter för vad som går att skapa. Shopic är helt enkelt ett system som gör din e-handel unik – ett system som låter dina affärer gå först.

För stora & små

Shopic är framtagen för de mest ambitiösa e-handlarna, men tack vare det modulära upplägget är det även perfekt för nybörjaren. Det är dessutom aldrig fel att börja i mindre skala. Du kan när som helst förädla din e-butik med tillval anpassade för just din e-handel.

Användarvänlig

Shopics adminpanel är byggd med e-handlaren i fokus. Adminpanelen har en modern design och är framtagen för att anpassa sig till just din e-butik. Vi tycker att det ska vara tydligt och enkelt med e-handel.

SEO-optimerad

Shopic fick högsta betyg i Jajjas SEO-test. Dessutom hjälper den dig genom smarta funktioner för automatisk sökmotoroptimering. Det i kombination med att du dessutom alltid själv har full kontroll över vad sökmotorerna ser gör din e-butik till Googles älskling.


Läs mer

www.shopic.se

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/shopic-ecommerce-skraeddarsydd-e-handel-806617

Kreationsbyrån är en kreativ webbyrå i Stockholm som löser svåra utmaningar på ett enkelt och högkvalitativt sätt. Vi brinner för den nya tidens webb där användargränssnittet, det besökaren ser och interagerar med, är centralt. 

www.kreationsbyran.se

Publicerat av Herbert Cuba Garcia

Herbert Cuba Garcia är VD på Kreationsbyrån och Shopic med ett brinnande intresse för webbgränssnitt, utveckling och entreprenörskap. Läs mer om Herbert på cubagarcia.com.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *